Hoe gaan wij te werk?

Hoe gaan wij te werk?

Ontvangst

Bij ons worden jullie 5 minuten van tevoren verwacht, zodat jullie rustig plaats kunnen nemen. U mag ondertussen uw baby voeden als dat nodig is. (Wij raden zelf aan om ongeveer een half uur van tevoren uw baby te voeden). Vervolgens mag u uw baby uitkleden op de aangewezen plek dat speciaal voor u is gereserveerd. 

Als u een floatsessie heeft geboekt, krijgt u van ons een gratis zwemluier en een zwembroek die u mag gebruiken voor uw baby.

Uw baby krijgt dan een neckfloat om. Een neckfloat is een speciaal drijfband voor baby’s die om het nekje gaat, zodat uw baby vrij kan bewegen in het water. Onze neckfloats zijn volledig veilig en voldoen aan de Europese veiligheidseisen CE (EN71).

Is uw baby er klaar voor? 

Dan mag de floatsessie beginnen. Het floaten vindt plaats in een kleine jacuzzi speciaal voor baby’s. Uw baby wordt rustig in het warme water gelegd, eerst rustig de voetjes zodat uw baby niet schrikt. Alles gaat onder begeleiding.

Een floatsessie duurt maximaal 30 minuten We kijken hoe uw baby het vindt. Als de baby onrustig wordt halen we hem/haar eruit. 

Einde floatsessie

Na de floatsessie halen we rustig de neckfloat los en krijgt u een warme badcape. Deze worden door ons gewassen en gestreken met parfumvrij wasmiddel.

U mag uw baby afdrogen en aankleden. In de spa zal de temperatuur warm genoeg zijn, we willen niet dat onze baby’s het koud gaan krijgen tijdens en na het floaten. Ook bieden wij een commode verwarmer dat geschikt is voor baby’s. Daar mag u kosteloos gebruik van maken. Na de sessie heeft u nog tijd om uw baby te voeden. Baby’s krijgen meestal honger na een wellness dag. We hebben een speciaal privé ruimte voor moeders die borstvoeding geven. Ook hebben wij een magnetron/flessenverwarmer waar u gebruik van kunt maken.

Afhankelijk van uw arrangement.

Heeft u ook een massage arrangement geboekt, dan bereiden wij ons voor, voor de shantala massage (baby massage). Je masseert uw baby zelf onder begeleiding van een ervaren babymasseuse. Zij leert u de juiste technieken die u ook thuis kunt toepassen. De babymasseuse laat het zien op een pop.

Na de baby massage krijg u een bakje met oranjebloesemwater, u mag dan met een washandje de olie van uw baby verwijderen. Oranjebloesemwater zorgt tevens voor een kalmerend en ontspannend effect.

De massage duurt 10 tot 25 minuten, afhankelijk van uw baby. 

Tijdens de sessies zorgen wij natuurlijk voor gratis koffie en thee